Ergonomisk sækkestol

Leder du efter en ergonomisk sædehynde, en sækkestol, der er god til ryggen, en behagelig sækkestol, der aflaster alle trykpunkter i ryggen? Ved regelmæssigt at tage et øjeblik for dig selv og genoplade i en ergonomisk sædehynde sikrer du ikke kun, at rygproblemer kan reduceres. Dit sind har også brug for den nødvendige afslapning i en behagelig sækkestol. Fordi en sund krop indeholder et sundt sind! Leder du efter den rigtige ergonomiske sækkestol til dig? Så læs nu hvilke 3 punkter du kan være opmærksom på.

1. Behageligt at sidde

Først og fremmest er det vigtigt med en ergonomisk sædehynde, at du sidder behageligt. Når en ergonomisk sækkestol ikke fyldes godt nok, synker du hurtigt for dybt, og nogle gange er du endda næsten på gulvet. Hvis du for eksempel leder efter en ergonomisk sædehynde til at reducere rygproblemer, er det vigtigt, at den fyldes så fuldt som muligt. Hvis du sidder i sådan en fuldt fyldt ergonomisk sædehynde, kan din ryg understøttes fuldt ud. Som følge heraf lettes trykpunkterne i din rygsøjle. Resultatet af at sidde behageligt i en ergonomisk sædehynde er derefter optimal afslapning af hele din krop.

2. Den rigtige størrelse på den komfortable sækkestol

Ergonomiske sædehynder findes i alle størrelser. I den ene model kan du sidde oprejst, så den komfortable sækkestol er god for din ryg, når du læser en bog eller laver noget andet. I en anden model ligger du udstrakt for total afslapning. Og selvfølgelig er der også modeller af ergonomiske sædehynder til rådighed, hvor du både kan sidde og ligge. I den store Baloo sækkestol kan du for eksempel sidde oprejst, så den ergonomiske sækkestol danner en stol. Du kan også ligge i bamsen Baloo. Som alle vores ergonomiske sækkestole er denne komfortable sækkestol lavet af elastisk bomuld, så den ergonomiske sækkestol former sig efter enhver krop og enhver position, du ønsker. Resultatet er en ergonomisk sædehynde, der er god for din ryg.

3. Yderligere support

For at opnå optimal effekt af en ergonomisk sædehynde kan du kombinere en behagelig sækkestol med et sækkestolsryglæn. Ved at skabe ekstra støtte i ryggen og under armene sikrer du, at endnu flere muskler kan slappe af, både mens du sidder og ligger på den ergonomiske sækkestol. Som følge heraf kan rygproblemer falde, og ømhed og smerter aftager. Du kan skabe ekstra støtte til en ergonomisk sædehynde med den U-formede ergonomiske sækkestol Uli, samt med den aflange Toby sækkestol, der er god til din ryg.

Vores populære produkter

Siden 0,00 kr.

Siden 1 227,21 kr.

Siden 3 489,33 kr.

Siden 1 859,62 kr.

Derfor vælger du Terapy

Ergonomisk

Vores sækkestole tilpasser sig fuldt ud til din krop for ultimativ komfort.

Fås i mange forskellige farver og designs

Vores sækkestole kan bestilles i mange forskellige farver og designs. Vælg den farve, der passer dig!

Gratis forsendelse i Holland og Belgien

Vi tilbyder gratis forsendelse i Holland og Belgien.

Hurtig levering

Vi leverer inden for 1-3 arbejdsdage.

Søg
Søg

15% rabat

Af Elly & Baloo
Med kode:
Back2school23

Du kan indtaste koden i indkøbskurven eller ved kassen. Koden er ikke gyldig på produkter, der allerede er nedsat.