Udendørs sækkestole

Leder du efter en udendørs sækkestol? At nyde i haven, balkonen eller i din båd? Hvad kunne være bedre end at kunne drømme sig væk i en udendørs sækkestol fra Terapy. Disse udendørs sækkestole er lavet af elastisk bomuld. Som et resultat former den ydre sædetaske sig efter din krop og støtter din ryg. Resultatet, ultimativ siddeglæde!

Let at holde rent

Slip dine tanker og drøm dig væk på en sky af skumfiduser. Det er den følelse, denne udendørs sækkestol giver dig. Fordi yderbetrækket er lavet af bomuld, kan du altid vaske det. Du kan også altid bestille et nyt sækkestolsbetræk. Det eneste er, at Terapy sækkestole ikke kan efterlades udenfor, så læg dem altid inde om natten og i regnen.

Forskellige sækkestole til udendørs brug

Selvfølgelig er der forskellige typer udendørs sækkestole til udendørs brug. Der findes både enkeltsækkestole til udendørs brug, samt store sækkestole. Så I kan også nyde solen sammen i en havesækkestol til udenfor.

Fra udendørs sækkestol til bådsækkestol

Det ideelle ved en udendørs sækkestol er, at du nemt kan flytte den. Takket være de lette materialer, som den ydre sædetaske er lavet af, kan du trække den overalt. Du har altså ikke kun en sækkestol til ydersiden, samtidig kan den bruges som indvendig sækkestol eller som bådsækkestol .

Sækkestol til udendørs brug på en festival

Fordi alle vores udendørs sækkestole er så behagelige, bruges de regelmæssigt under festivaler og andre begivenheder. Ikke alene kan du slappe af i den udendørs lounge sækkestole. Under filmvisninger eller andre (kunst) udstillinger holder du din opmærksomhed ved den aktive kropsholdning i den udendørs sækkestol. Så hvis du arrangerer en fest, bryllup eller anden begivenhed, kan du altid kontakte os for leje udenfor sækkestole. Du kan også købe sækkestolen her!

Tag et kig på tilbuddet!

Vores populære produkter

Siden 0,00 kr.

Siden 1 227,21 kr.

Siden 3 489,33 kr.

Siden 1 859,62 kr.

Derfor vælger du Terapy

Ergonomisk

Vores sækkestole tilpasser sig fuldt ud til din krop for ultimativ komfort.

Fås i mange forskellige farver og designs

Vores sækkestole kan bestilles i mange forskellige farver og designs. Vælg den farve, der passer dig!

Gratis forsendelse i Holland og Belgien

Vi tilbyder gratis forsendelse i Holland og Belgien.

Hurtig levering

Vi leverer inden for 1-3 arbejdsdage.

Søg
Søg

15% rabat

Af Elly & Baloo
Med kode:
Back2school23

Du kan indtaste koden i indkøbskurven eller ved kassen. Koden er ikke gyldig på produkter, der allerede er nedsat.