Inde i sækkestole

Hvad kunne være bedre end at slappe af på en sækkestol? På ingen tid drømmer du dig væk, og du kan give slip på alle dine tanker. Ved at slappe af på en indendørs sækkestol kan du genoplade fuldt ud igen. Efter sådan et vidunderligt hvileøjeblik kan du fortsætte genopladet resten af dagen.

Forskellige værelser

Sækkestole til indendørs brug har også endnu flere fordele. Du kan for eksempel bruge de indvendige sækkestole alle mulige forskellige steder. Der er små sækkestole til indendørs, som du kan bruge som et ekstra sæde ved siden af sofaen eller læsepladsen på børneværelset. Og store sækkestole til inde i stuen eller ovenpå på legeloftet. Der er de indre sækkestole et ideelt udløb for børn, hvor de kan frigive al deres energi. Fordi børn foretrækker at bruge en dejlig blød sækkestol til indendørs som hoppeborg eller køretøj gennem huset. Og selvfølgelig kan du også bruge en stor sækkestol til indendørs som en ekstra soveplads til gæster.

Ergonomisk siddestilling

Jo længere tid du bruger Terapy sækkestolen til indendørs brug, jo mere vil du bemærke, hvad den gør for din krop. På grund af det ergonomiske design af den indvendige sækkestol lettes trykpunkterne på ryggen, og din krop kommer i total afslapning. Og hvad kunne være bedre end at starte eller slutte dagen på den måde. Både den indendørs voksen sækkestol og den indendørs børnesækkestol, de er alle lavet af de samme bløde materialer, som giver den ultimative siddekomfort.

Letvægts sækkestol til indendørs og udendørs brug

Fordi sækkestolens indvendige betræk er fyldt med isopor, vejer den indre sækkestol næsten ingenting, og du kan nemt trække den overalt! På ingen tid kan du forvandle den til en sækkestol eller en sækkestolssofa, hvad du vil. Og selvfølgelig kan du også bruge en indendørs sækkestol som en udendørs sækkestol i haven. For at kunne nyde solen med en dejlig drink.

Varierende farve

Det ydre betræk på den indendørs sækkestol er lavet af elastisk bomuld. Ikke alene er den indvendige sædetaske så blød og behagelig. Du kan selvfølgelig altid vælge en ny farve på din sækkestol til indendørs brug, ved at bestille et nyt betræk. Praktisk, hvis du vil forny dit interiør, eller hvis du vil bruge den indvendige sædetaske et andet sted.

Tag et kig på tilbuddet!

Siden 3 489,33 kr.

Siden 124 215,12 kr.

Siden 1 227,21 kr.

Siden 1 227,21 kr.

Siden 1 227,21 kr.

Siden 1 859,62 kr.

Siden 1 859,62 kr.

Siden 1 859,62 kr.

Siden 1 859,62 kr.

Siden 1 859,62 kr.

Siden 1 227,21 kr.

Siden 1 227,21 kr.

Vores populære produkter

Siden 0,00 kr.

Siden 1 227,21 kr.

Siden 3 489,33 kr.

Siden 1 859,62 kr.

Derfor vælger du Terapy

Ergonomisk

Vores sækkestole tilpasser sig fuldt ud til din krop for ultimativ komfort.

Fås i mange forskellige farver og designs

Vores sækkestole kan bestilles i mange forskellige farver og designs. Vælg den farve, der passer dig!

Gratis forsendelse i Holland og Belgien

Vi tilbyder gratis forsendelse i Holland og Belgien.

Hurtig levering

Vi leverer inden for 1-3 arbejdsdage.

Søg
Søg

15% rabat

Af Elly & Baloo
Med kode:
Back2school23

Du kan indtaste koden i indkøbskurven eller ved kassen. Koden er ikke gyldig på produkter, der allerede er nedsat.