Blå sækkestole

Terapy saekkestol er kendt for to ting: lindring af rygsøjlen og de muntre farver. Det er meget vigtigt for os, at du kan slappe af i saekkestol og tage en sund kropsholdning. Fordi saekkestole er en slående del af dit indre, er farven meget vigtig. Ønsker du en eyecatcher i en slående farve? Vælg derefter en blå saekkestol! Med farven blå er du altid god, om den blå saekkestol er indenfor eller udenfor. I vores sortiment har vi to farver blå, nemlig mørkeblå og turkis.

Siden 870,09 kr.

Siden 832,90 kr.

Siden 944,53 kr.

Siden 892,41 kr.

Siden 3 489,33 kr.

Siden 1 859,62 kr.

Siden 1 227,21 kr.

Siden 891,24 kr.

Vores Terapy familie i forskellige farver
I vores sortiment har vi mange forskellige typer saekkestole. De har alle deres egne former og derfor deres egne kvaliteter. Elly, Baloo, Sydney, Stanley, Ollie, Uli, Dino og Toby er alle tilgængelige i farven blå! Du kan også kombinere den blå saekkestol med et af vores tilbehør, fordi de også er tilgængelige i samme farve. Sådan gør du en smuk helhed. Du kan også kombinere Terapy saekkestol legende med en anden farve.
Er den blå saekkestol matchet dit interiør?
Har du svært ved at vurdere, om den blå saekkestol passer til dit interiør? Vi kan forstå det godt, og derfor kan vi gratis sende dig en farveprøve. Dette gør det lettere at afgøre, om den blå saekkestol passer til de øvrige møbler. Kontakt os venligst via telefon eller e-mail. Du kan også slippe ved på vores kontor i Amsterdam. Her kan du se den nøjagtige farve og endda teste hvor lækker vores blå saekkestol er.
Saekkestol til udvendigt eller indvendigt
En blå saekkestol vil være meget smuk i stuen eller på planteskolen, men blå er også en smuk farve i haven om sommeren. Det har bare lidt mere atmosfære til din have end en neutral farve, som sort, grå eller hvid. Du kan også bruge vores saekkestole til indendørs brug udenfor. Pas på ujævn overflader, fordi vores saekkestol er fremstillet af en strækbar bomuld. Derudover anbefaler vi at lægge et håndklæde på saekkestole, så solcreme og lignende ikke kan trække sig tilbage. Skal saekkestole stadig blive beskidt? Kast det ydre omslag i vaskemaskinen ved 30 grader, og det er rent igen. Nyd ekstrem lounging i en stor saekkestol fra Terapy på fritiden!

Er en blå saekkestol ikke din farve overhovedet? Tag et kig på vores røde saekkestole, sort saekkestole eller en af de mange andre farver.

Derfor vælger du Terapy

Ergonomisk

Vores sækkestole tilpasser sig fuldt ud til din krop for ultimativ komfort.

Fås i mange forskellige farver og designs

Vores sækkestole kan bestilles i mange forskellige farver og designs. Vælg den farve, der passer dig!

Gratis forsendelse i Holland og Belgien

Vi tilbyder gratis forsendelse i Holland og Belgien.

Hurtig levering

Vi leverer inden for 1-3 arbejdsdage.

Søg
Søg

15% rabat

Af Elly & Baloo
Med kode:
Back2school23

Du kan indtaste koden i indkøbskurven eller ved kassen. Koden er ikke gyldig på produkter, der allerede er nedsat.