Hvid saekkestol

Den ultimative hvide saekkestol til i dit hus … Med en Terapy saekkestol kan du ikke kun dekorere dit interiør, men også give en godbid til din ryg! Fordi vi mener, at det er vigtigt at tage et øjeblik for dig selv at genoplade såvel som gøre noget godt for din krop, kan vi sikre, at vores saekkestole understøtter ryggen optimalt, og at du vil føle dig helt opladet. En saekkestol skal selvfølgelig også være smuk i rummet. Derfor har vi 15 forskellige farver. Går du i en stille, neutral farve? Vælg derefter vores hvide saekkestol!

Siden 353,34 kr.

Siden 297,16 kr.

Siden Original price was: 163,30 kr..Current price is: 126,12 kr..

Siden 892,50 kr.

Siden Original price was: 163,30 kr..Current price is: 126,12 kr..

Siden Original price was: 163,30 kr..Current price is: 126,12 kr..

Siden 832,90 kr.

Siden 907,35 kr.

Siden 3 511,30 kr.

Siden 944,53 kr.

Siden 1 874,48 kr.

Vores Terapy familie i forskellige farver
Den hvide saekkestol er smuk hvid og vi har forskellige modeller til dig. Alle modeller har deres egen størrelse, form og egen kvalitet. Måske søger du efter en stor model at ligge på eller en praktisk størrelse til et lille rum. Elly, Baloo, Sydney, Stanley, Ollie, Uli, Dino og Toby er alle tilgængelige i farven hvid! Vi har også en række tilbehør i sortimentet, såsom små puder, der er tilgængelige i flotte farver. Dette sikrer enhed i dit interiør. Leder du bare efter kontrast? Kombiner din Terapy hvide saekkestol med en af de andre farver!
Er den hvide saekkestol noget til dit interiør?
Fordi ikke hver farve hvid er den samme, kan vi forestille os, at du vil se dette i virkeligheden. Vi sender dig derfor også gerne en farveprøve gratis. Tag din tid derhjemme og se hvilken farve passer bedst. Kontakt os venligst via telefon eller e-mail. Du kan også slippe ved vores showroom i Amsterdam. Her kan du se den nøjagtige farve af vores hvide saekkestol og også opleve dig selv, hvor stor komforten vores forskellige modeller har. Du kan straks tage den hvide saekkestol hjem med dig, hvis du ønsker det, eller vi kunne sende det til dig.
Hvid saekkestol til hvert værelse
En hvid saekkestol vil være meget flot i stuen, fordi hvid er en farve, der bringer fred og gør små rum lettere. Og hvad med en hvid saekkestol i soveværelset? Vidunderligt at kunne hoppe på din hvide saekkestol, mens du ruller ud af sengen og læser din avis. Desuden kan hvid kombineres godt med de mest varierede farver. Og hvis du tvivler på, at en hvid saekkestol ser ud til at være en farve, der kan blive snavset hurtigt, så har vi gode nyheder! Du kan simpelthen vaske dækslerne på Terapy-bagerækkerne! Kast det aftagelige, ydre hvide saekkestol betraek hurtigt i vaskemaskinen ved 30 grader, og det er rent igen. På den måde kan alle slappe af i en Terapy saekkestol!

Er ikke en hvid saekkestol den farve du leder efter, men vil du have en neutral farve? Tag et kig på vores grå saekkestole, sandfarvede saekkestole eller en af de mange andre farver.

Derfor vælger du Terapy

Ergonomisk

Vores sækkestole tilpasser sig fuldt ud til din krop for ultimativ komfort.

Fås i mange forskellige farver og designs

Vores sækkestole kan bestilles i mange forskellige farver og designs. Vælg den farve, der passer dig!

Gratis forsendelse i Holland og Belgien

Vi tilbyder gratis forsendelse i Holland og Belgien.

Hurtig levering

Vi leverer inden for 1-3 arbejdsdage.

Søg
Søg

15% rabat

Af Elly & Baloo
Med kode:
Back2school23

Du kan indtaste koden i indkøbskurven eller ved kassen. Koden er ikke gyldig på produkter, der allerede er nedsat.