Service og support

Før du kan slappe af på en af Terapy-genstandene, har du måske nogle spørgsmål. Og vi er glade for at besvare dem! Se om svaret på dit spørgsmål findes på denne side eller kontakt os.

8,8/10|1151 anmeldelser
5/5

Spørgsmål om et af vores produkter? Vi fortæller dig gerne mere!

En Terapy sækkestol er ideel, hvis du har rygproblemer eller bare vil sidde behageligt. Denne sækkestol er ergonomisk designet, og betrækket er lavet af blød, elastisk bomuld, så sækkestolen former sig perfekt efter din krop. Som et resultat giver det ultimativ afslapning at sidde på en Terapy sækkestol. Ønsker du mere information? Se de ofte stillede spørgsmål, eller kontakt os.

Eller måske er dit spørgsmål blevet stillet før

Generel

Vi laver sunde ergonomiske sækkestole. Takket være det elastiske bomuldsbetræk tilpasser sækkestolen sig til din krop. Dette fordeler din kropsvægt og lindrer trykket på din rygsøjle. Vores sækkestole anbefales af flere fysioterapeuter og bruges ofte af mennesker med et intellektuelt eller fysisk handicap.

Vores showroom ligger i Nijkerk. Her kan du se og prøve alle vores produkter fra mandag til fredag fra 09:00 til 16:00. Lad os vide på forhånd, at du kommer forbi, så forbereder vi kaffen!

Produkter

Det er altid svært at vælge en farve, især hvis du ikke har set på farverne endnu. Vi hjælper dig gerne med at træffe det rigtige valg ved at sende en farveprøve gratis. Kontakt venligst vores kundeservice for dette.

Selvfølgelig kan du returnere de købte produkter. Tjek vores returneringsside for at se, hvordan du bedst kan gøre det.

Der er seks måneders garanti på lynlås og sømme på vores produkter. For mere information, se vores vilkår og betingelser.

Med et lille hul kan du nemt sy dækslet med nål og tråd, dette påvirker ikke siddekomforten. Du kan også prøve at reparere større huller med nål og tråd. Du kan selvfølgelig også vælge at købe et nyt ydercover. Hvis du bemærker et hul i det ydre dæksel ved modtagelse af produktet, er det bedst at kontakte os telefonisk. Vi sender dig derefter et nyt cover.

Med et lille hul kan du nemt sy dækslet op med nål og tråd. Dette påvirker ikke siddekomforten. Det er muligt, at noget isopor er faldet ud af sækkestolen gennem hullet i det indre dæksel. Dette er kun en lille del af polstringen, og dette reducerer ikke siddekomforten.

Ja, det kan du godt.

Alle vores sækkestole er fyldt med EPS granulat, eller polystyrenkugler. Dette danner det grundlæggende råmateriale i isopor. Den polystyren, vi bruger, genbruges ikke, som det ofte er tilfældet med andre sækkestole. Disse er lavet af isoporplader (for at beskytte for eksempel elektrisk udstyr), der er passeret gennem en makulator. Vores sækkestole indeholder helt nyt materiale af god kvalitet.

Du kan bestille de specielle EPS granulater i vores webshop. Granulatet er ideelt til at opretholde komfortniveauet i din Terapy sækkestol. Den isopor, vi bruger, er af høj kvalitet og adskiller sig fra det materiale, som andre sækkestole normalt fyldes med. Brug af anden polstring kan derfor påvirke siddekomforten negativt.

Vi gør alt, hvad vi kan for at vise vores farver på vores hjemmeside, hvis det er muligt. Desværre kan farverne afvige lidt med hensyn til (online) billederne. Hvis du ikke er helt tilfreds med farven, eller er den anderledes end forventet? Intet problem! Kontakt os, så løser vi det sammen.

Anbefalinger til brug

Du kan vaske sækkestolens ydre betræk ved 30 grader i vaskemaskinen. For at undgå farveforskelle anbefaler vi at vaske hele yderbetrækket i stedet for at fjerne pletten med en fugtig klud. Du kan ikke vaske det indvendige dæksel. Ellers vil tusindvis af isoporkugler strømme ind i dit hjem. Hvis der er pletter på det indvendige dæksel, er det bedst at fjerne det med en fugtig klud.

Dette afhænger af intensiteten af brugen. Ved normal brug er dette cirka et år. Derudover afhænger det selvfølgelig også af alles egne præferencer. Nogle mennesker foretrækker at sidde i en blødere sækkestol og endda tage noget isopor ud på forhånd.

For at genopfylde produktet skal du først fjerne det ydre dæksel. Derefter kan du lyne det indvendige dæksel ud. Skær derefter et hjørne af posen, hvor isoporen leveres. Gennem tragtåbningen kan du bruge sækkestolen med ny isopor. Under genopfyldning kan det ske, at et par isoporkugler glider ud. Vi anbefaler derfor, at du placerer produktet et sted, hvor du har plads og nemt kan støvsuge.

Du kan også bruge alle vores produkter udendørs. Bare husk på, at det ydre betræk er lavet af elastisk bomuld. Undgå ru overflader, og efterlad ikke produktet i regnen. Derudover anbefaler vi ikke, at du ligger på produktet vådt eller gnides med (solcreme) creme. Det er bedre at lægge et håndklæde mellem dem. Hvis produktet er blevet snavset, kan du nemt fjerne det ydre dæksel og vaske det ved 30 grader.

Ikke alle kæledyr er ens. Derfor er det svært for os at vurdere, om din hund eller kat vil beskadige produktet. En kat kan lide at ligge i Terapy, den anden sætter neglene i den. Du kan vælge at sætte sækkestolen i et rum, hvor dit kæledyr ikke går. Hvis dit kæledyr beskadiger det ydre dæksel, kan du nemt reparere det med nål og tråd. Dette er ikke på bekostning af siddekomfort.

Det er ikke så dårligt. Produktet tiltrækker noget støv, men dækslet kan let støvsuges eller vaskes. Derudover kan du sprøjte sækkestolen med en speciel støvafvisende spray.

Det ydre dæksel kan sættes rundt om det indre dæksel af en person. Selvom vores familiemedlemmer nogle gange kan være lidt vilde. Derfor er det mere bekvemt at sætte dækslet omkring det parvis. 1. Vend vrangen ud på dækslet. 2. Placer hver hånd i et af punkterne på det ydre dæksel. 3. Tag derefter fat i hvert punkt på det indre dæksel, inklusive noget af fyldet i spidsen. 4. Træk det ydre dæksel over det indvendige dæksel, indtil halvdelen er dækket. 5. Vend det hele om, og skub noget af fyldet ind i dækslet. 6. Tag fat i hver side. Løft derefter sækkestolen op og ryst den samtidig, så det indre dæksel synker længere ned i yderdækslet. 7. Luk derefter lynlåsen sammen, og sørg for, at punkterne på det indvendige dæksel er godt i punkterne på det ydre dæksel. Det er svært i starten, men øvelse gør mester!

Mange mødre bruger Uli som en fodringspude. Fordi denne model er større end en normal ammepude, får både mor og barn optimal støtte.

Terapy er ideel til børn! Du vil se, de kan ikke slippe af med det.

At komme op fra en sækkestol er lidt vanskeligere, fordi produktet dannes med dig, og fordi du er lavt til jorden i nogle positioner. Når du rejser dig, er det bedst at tage af med to hænder på samme tid eller rulle af på knæene på siden. Derudover kan du også sidde højere på Baloo. Dine knæ laver en vinkel på 90 grader, hvilket gør det lettere at komme op.

Sæt Baloo i opretstående stilling. Stå med ryggen mod sækkestolen. Bøj knæene, læn dig tilbage og sæt dig ned i Baloo.

Du kan lave en dobbelt sofa ved at kombinere sækkestolen med to Ulis. Sammen med Toby kan du endda gøre det til en tre-personers sofa. I dette tilfælde skal du placere sækkestolen mod en væg.

Sørg for, at lynlåsen og de to hjørner af sækkestolen er på gulvet. Træk det ene punkt af sækkestolen op, mens du skubber det andet punkt ind i sækkestolen. Nu kan du sætte dig ned i den dråbeformede Elly.

Betaling og levering

Vi leverer alle produkter i hele Europa inden for tre arbejdsdage, i Holland kan du ofte forvente din ordre næste dag. Har du brug for produktet dagen efter? Kontakt os, så ser vi, hvad vi kan gøre for dig.

Ja, det er muligt på vores kontor i Nijkerk. Vi har åbent fra mandag til fredag fra 09:00 til 16:00. Du kan altid komme forbi for at se og prøve vores produkter. Lad os vide på forhånd, at du kommer forbi.

Vi leverer i hele Europa. For nogle (æg) lande er der ekstra forsendelsesomkostninger.

Når du afgiver en ordre, kan du vælge mellem forskellige betalingsmuligheder: iDEAL, Bancontact / Mister Cash, VISA / Mastercard, PayPal, forudbetaling, Sofort Banking og Giropay. Er der noget, der ikke fungerer med betalingen? Kontakt os venligst.

Er dit spørgsmål ikke angivet? Kontakt os!

Har du et andet spørgsmål, eller er der stadig tvetydigheder? Udfyld dine oplysninger nedenfor, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at besvare dit spørgsmål.

Kontakt

Vores populære produkter

Siden 0,00 kr.

Siden 1 242,07 kr.

Siden 3 511,30 kr.

Siden 1 874,48 kr.

Søg
Søg

15% rabat

Af Elly & Baloo
Med kode:
Back2school23

Du kan indtaste koden i indkøbskurven eller ved kassen. Koden er ikke gyldig på produkter, der allerede er nedsat.