Lej sækkestole

Hos Terapy ved vi, hvor vigtig komfort og atmosfære er for enhver begivenhed. Uanset om du er vært for en intim sammenkomst eller en stor begivenhed, vil vores sækkestole tilføje et unikt og hyggeligt element til dit rum. Med base i hjertet af Benelux betjener vi kunder i hele Holland og Belgien med sækkestole i topkvalitet, der forvandler enhver begivenhed til en mindeværdig oplevelse.

Vores tilbud

Vores sækkestole fås i en række farver og stilarter, så de passer perfekt til temaet og udseendet af dit arrangement. Fra afslappede loungevibes til smarte og moderne har vi den perfekte sækkestol til enhver lejlighed. Og med mulighed for at leje op til 200 sækkestole er vi i stand til at tilbyde komfortable siddepladser til både små sammenkomster og store arrangementer.

Hvorfor vælge Terapy?

  • Fleksibilitet: Uanset om du har brug for 10 eller 200 sækkestole, tilbyder vi fleksible lejemuligheder, der passer til dine behov.
  • Kvalitet: Vores sækkestole er af høj kvalitet, velholdte og rene, så dine gæster kan nyde den ultimative komfort.
  • Levering og afhentning: Vi tager os af transporten af sækkestolene til og fra din lokation i Holland og Belgien, så du kan fokusere på de andre aspekter af dit arrangement.
  • Personlig service: Vores team er klar til at rådgive dig om de bedste valg til din begivenhed og for at sikre, at alt kører problemfrit.

Begynd at planlægge turen i dag!

Er du klar til at tage din begivenhed til det næste niveau? Kontakt os i dag for at høre mere om vores sækkestolsudlejning, og hvordan vi kan gøre dit arrangement specielt. Uanset om det er et firmaarrangement, et bryllup eller en uformel sammenkomst.

Sækkestolen modellerne

Festival model: Omslag vaskes pænt, men kan indeholde et hul eller en plet.

Udstillingsmodel: Udstyret med et (næsten) nyt omslag.

BEMÆRK !!!: Transportomkostninger gælder for transport af lejede sækkestole. Kontakt os venligst for at anmode om disse omkostninger.

Alle priser nedenfor er inklusiv moms

Baloo

Festivaler

fra €24.20

Udstillinger

fra €36.60

Dino

Festivaler

fra €30.25

Udstillinger

fra €48.40

Elly

Festivaler

fra €15.73

Udstillinger

fra €21.78

Sydney

Festivaler

fra €15.73

Udstillinger

US € 21,78

Lej billige sækkestole? I dag er næsten ingen begivenhed eller festival komplet uden leje sækkestole! Terapy sækkestole kan bruges til forskellige arrangementer. Giv de besøgende på dit arrangement et vidunderligt øjeblik med afslapning! Vores sækkestole kan lejes fra små mængder!

Lej sækkestole til fortolkning af loungen

At køle, ligge og slappe af, det er hvad den bløde festival sækkestol fra Terapy er meget velegnet til. Sækkestolene er lavet af elastisk bomuld. Som et resultat former lounge-sækkestolen sig efter enhver krop og er ekstra behagelig. Og selvom det føles som om du ligger på en sky af skumfiduser, kan du give slip på alle dine tanker. Lad festivalgæsterne drømme sig væk. Liggende alene, sammen med en ven eller med en hel gruppe. Det er alt sammen muligt med vores sækkestoludlejningsmodeller.

Lej sækkestole til andre områder

Vores lejede sækkestole bruges ofte på forskellige måder. Fordi du sidder oprejst i Terapy og indtager en aktiv kropsholdning, holder du din fulde opmærksomhed, mens din krop slapper af. Dette gør de komfortable sækkestole til udlejning også yderst velegnede til brug under filmvisninger, foredrag, konferencer og fest og arrangementer. Praktisk sådan en sækkestol!

Fest og event leje sækkestol farver

Det sækkestolsudlejningstilbud, vi har, indeholder næsten alle regnbuens farver. Vil du have en farverig blanding af farver, og vil du have publikum til at sidde på røde, lyserøde, grønne og blå sækkestole? Intet problem! Eller foretrækker du at pynte din begivenhed med neutrale farver? Så er de sorte, lyse eller grå sækkestole nok bedre egnet. Du kan også leje sækkestole til dit bryllup! For os er alt muligt. Har du præferencer for farven? Kontakt os for at diskutere mulighederne!

Udlejning modeller

Vi kan lave et passende tilbud til de mest forskelligartede arrangementer, så alle kan leje billige sækkestole. Til dette har vi enkelte modeller, sækkestole, hvor du kan ligge strakt ud, eller hvor du kan sidde med flere personer. Vi bruger selvfølgelig også jævnligt vores store sækkestole , herunder Baloo og Dino. Disse nuttede monstre kan rumme op til 3 til 5 personer!

Brand trykte sækkestole

Leder du efter en sækkestol med dit brand eller logoet for din begivenhed, festival eller fest trykt på den? Så er du kommet til det rette sted hos Terapy! Sammen med dig er vi glade for at gå sammen om at skabe et vidunderligt loungehjørne eller sted. Har du en stand, som du vil dekorere pænt, eller vil du have dine besøgende til at slappe af på en sækkestol med logoet for din begivenhed eller festival? Kontakt os for mulighederne. Vores specialister forklarer gerne, hvad der er muligt, og tænker gerne sammen med dig! Gå efter sækkestole fra Terapy med dit eget logo og giv et personligt præg til dit loungehjørne!

Kontakt sækkestol udlejning

Ønsker du at leje pæne pladser til en cateringfest og event, festival eller anden begivenhed? Fuldend dit chill hjørne med smukke sofaer og lounge sækkestole. Du kan nemt leje event sækkestole hos Terapy. Fuldend din eventstyling med de smukkeste festivalsækkestole fra Terapy med dit eget logo eller brand. Gennem tilgængelig eventudlejning kan du forsyne dit arrangement med sækkestole i matchende farver. Du kan anmode om et tilbud via verhuur@terapy.eu eller kontakte os på +31 6 19681569.

Derfor vælger du Terapy

Ergonomisk

Vores sækkestole tilpasser sig fuldt ud til din krop for ultimativ komfort.

Fås i mange forskellige farver og designs

Vores sækkestole kan bestilles i mange forskellige farver og designs. Vælg den farve, der passer dig!

Gratis forsendelse i Holland og Belgien

Vi tilbyder gratis forsendelse i Holland og Belgien.

Hurtig levering

Vi leverer inden for 1-3 arbejdsdage.

Verhuur

Søg
Søg

Leje

15% rabat

Af Elly & Baloo
Med kode:
Back2school23

Du kan indtaste koden i indkøbskurven eller ved kassen. Koden er ikke gyldig på produkter, der allerede er nedsat.