Sækkestol størrelse 100 x 150 cm

Ved du ikke, hvilken størrelse sækkestol der passer dig bedst? Derefter kan du være opmærksom på 2 faktorer under beslutningsprocessen, din egen højde og størrelsen på det rum, hvor størrelsen på sækkestolen er vigtig.

Sækkestol størrelse 100x150cm

Langt den mest solgte sækkestol er størrelsen sækkestol 100x150cm. Denne størrelse sækkestol er ideel til at sidde i alene. Folk tror ofte, at denne størrelse sækkestol kun er egnet til børn, men i praksis viser det sig, at denne størrelse sækkestol til voksne også er yderst velegnet. På grund af de lette materialer, som sækkestolen 100×150 er lavet med, kan du nemt flytte den rundt i huset, og denne størrelse sækkestol danner en ekstra stol ved siden af sofaen, til pejsen eller i haven. Fordi denne størrelse sækkestol ikke kun er velegnet som sækkestol indeni, kan en sækkestol 100×150 nemt flyttes, så den også kan bruges som sækkestol udenfor i haven.

Store sækkestole

Har du plads i huset, er du højere end gennemsnittet, eller kan du lide at ligge i en stor sækkestol, enten sammen eller alene, så er en størrelse sækkestol XXL bedre egnet. Der er flere store sækkestole til rådighed. Først og fremmest er det vigtigt at se, hvordan du vil bruge den store sækkestol. Derefter kan du fokusere din opmærksomhed på alle de forskellige flerpersoners sækkestole derude.

Baloo, Ollie eller Dino

Baloo er ideel til høje mennesker at sidde oprejst, strække sig ud eller som en sækkestolssofa i flere personer. Ollie er en rund størrelse sækkestol, som du kan nyde alene eller sammen med nogen. Og den største sækkestol derude er Dino. Denne størrelse sækkestol danner en rigtig ø, der kan rumme en hel familie. Du kan også bruge denne enorme størrelse sækkestol som sofa eller som en liggende sækkestol. Derudover har Dino den yderligere fordel, at den indvendige del af denne enorme størrelse sækkestol består af to indvendige betræk. Som et resultat kan du altid lave to separate sækkestole i Baloo-størrelse.

Yderligere support

For at skabe ekstra støtte kan du kombinere både sækkestolen i størrelse 100×150 og en stor sækkestol med et sækkestolsryglæn. Denne ekstra støtte i ryggen og under armene aflaster trykpunkterne i din rygsøjle, hvilket resulterer i en afslappet ryg. Uanset hvilken størrelse sækkestol du sidder eller ligger i, giver ergonomisk siddestilling og total afslapning dig mulighed for at genoplade og genoplade batterierne resten af dagen. Genoplad i sækkestolen!

Vores populære produkter

Siden 0,00 kr.

Siden 1 242,07 kr.

Siden 3 511,30 kr.

Siden 1 874,48 kr.

Derfor vælger du Terapy

Ergonomisk

Vores sækkestole tilpasser sig fuldt ud til din krop for ultimativ komfort.

Fås i mange forskellige farver og designs

Vores sækkestole kan bestilles i mange forskellige farver og designs. Vælg den farve, der passer dig!

Gratis forsendelse i Holland og Belgien

Vi tilbyder gratis forsendelse i Holland og Belgien.

Hurtig levering

Vi leverer inden for 1-3 arbejdsdage.

Søg
Søg

15% rabat

Af Elly & Baloo
Med kode:
Back2school23

Du kan indtaste koden i indkøbskurven eller ved kassen. Koden er ikke gyldig på produkter, der allerede er nedsat.