Grå sækkestole

Hvis du køber en grå saekkestol, vil det ikke kun opdatere dit interiør, men også din ryg! Fordi vi mener det er vigtigt, at alle har brug for et hviledag og afslapning, sørger vi for, at vores saekkestol støtter ryggen godt, og du står op igen helt fuldt opladet. For at sikre, at saekkestole også passer ind i dit indre, har vi dem i alle slags farver. Går du til vores bestseller, der passer fint sammen i hvert værelse? Vælg derefter en af vores alsidige saekkestol!

Vores Terapy familie i forskellige farver
Vi har to farve saekkestol (lysegrå saekkestol og mørkegrå saekkestol), og disse er også tilgængelige i forskellige former og alle med deres egne kvaliteter. Dimensioner og former betyder, at der altid er noget i mellem. Elly, Baloo, Sydney, Stanley, Ollie, Uli, Dino og Toby fås i farven grå! Du kan også kombinere den grå saekkestol med et af vores tilbehør som små puder, fordi de også er tilgængelige i samme farve. Sådan gør du en smuk helhed. Selvfølgelig kan en grå saekkestol fra Terapy også kombineres meget godt med en anden farve.
Er den grå noget til dit interiør?
Vi kan forestille os, at du gerne vil se forskellen mellem de to farver af saekkestol i det virkelige liv. Den lysegrå saekkestol er smuk musegrå og den mørkegrå saekkestol ligner antracit. Vi kan derfor sende dig en farveprøve gratis. Som et resultat kan du også bedre afgøre, om en grå saekkestol passer godt med dit interiør. Kontakt os venligst via telefon eller e-mail. Du kan også slippe ved på vores kontor i Amsterdam. Her kan du se den nøjagtige farve og endda teste hvor vidunderligt du kan slappe af i en Elly eller Baloo saekkestol! Du kan straks tage den grå saekkestol hjem med dig.
Saekkestol til hvert værelse
En saekkestol vil naturligvis være meget flot i stuen. Både den lysegrå saekkestol og saekkestole kombineres med de mest forskelligartede farver. Teenagere vælger ofte denne farve, fordi den er hård, stille og alsidig. Og vidste du at grå står for pålidelighed, disciplin og diplomati (http://www.empower-yourself-with-color-psychology.com/color-gray.html)? Den ideelle farve til kontoret eller dit hjem arbejdsplads! Og det gode er, at den grå saekkestol dækker ikke bliver snavset så hurtigt og bliv rent i lang tid. Og hvis du vil vaske dem alligevel, kan du! Kast det aftagelige ydre dæksel i vaskemaskinen ved 30 grader, og det er rent igen. På den måde kan alle slappe af i en ren grå saekkestol!

Er en grå saekkestol måske ikke helt din farve, men vil du have en blinkende farve? Tag et kig på vores røde saekkestole, turkis saekkestole eller en af de mange andre farver.

Derfor vælger du Terapy

Ergonomisk

Vores sækkestole tilpasser sig fuldt ud til din krop for ultimativ komfort.

Fås i mange forskellige farver og designs

Vores sækkestole kan bestilles i mange forskellige farver og designs. Vælg den farve, der passer dig!

Gratis forsendelse i Holland og Belgien

Vi tilbyder gratis forsendelse i Holland og Belgien.

Hurtig levering

Vi leverer inden for 1-3 arbejdsdage.

Søg
Søg

15% rabat

Af Elly & Baloo
Med kode:
Back2school23

Du kan indtaste koden i indkøbskurven eller ved kassen. Koden er ikke gyldig på produkter, der allerede er nedsat.