Grønne sækkestole

Terapy saekkestol er kendt for to ting: rygsøjlens støtte og de mange farver. Vi synes det er vigtigt, at du kan slappe af i den grønne sækkestol for et stykke tid og dermed vedtage en god og sund kropsholdning. Selvfølgelig vil du også have sækkestoln til at se godt ud i dit interiør. Farve er bestemt vigtigt i dette. Vil du gerne have en øjenlukker i rummet? Så få en grøn sækkestol! Den grønne sækkestol er ikke kun god til indendørs, men også udendørs.

Siden 312,11 kr.

Siden 274,94 kr.

Siden 214,98 kr.

Siden 3 511,30 kr.

Siden 944,53 kr.

Siden 907,35 kr.

Siden 832,90 kr.

Siden 1 874,48 kr.

Siden 1 242,07 kr.

Siden 892,50 kr.

Vores Terapy familie i forskellige farver
I vores kollektion har vi mange forskellige typer grønne saekkestole. Hver grønne sækkestol har sin egen form og derfor sin egen kvalitet. Tænk på en stor model, som du kan ligge på eller en mindre til dine børn. Modellerne Elly, Baloo, Sydney, Stanley, Ollie, Uli, Dino og Toby er alle tilgængelige i farvenegrøn! Derudover har vi mange forskellige tilbehør, som du kan bestille i samme farve som din grønne sækkestol. Selvfølgelig kan du også vælge en anden farve til en legende effekt.
Er den grønne sækkestol matchet dit interiør?
Du har sikkert et billede af den grønne sækkestol i dit hoved, men du er ikke sikker på, hvad farven ser ud i det virkelige liv. Så kan vi hjælpe dig med at sende dig en farveprøve gratis. Alle farver er inkluderet i farveprøver og du foretrækker måske en anden farve. For en farveprøver kontakt os via telefon eller e-mail. Du kan selvfølgelig også besøge vores kontor i Amsterdam og virkelig lære vores modeller at kende og teste hvordan de er! Prøv de grønne saekkestole direkte i vores showroom, og hvis du kan lide komforten, kan du tage den direkte med dig, og du kan sidde samme aften i din nye grønne sækkestol.
Grønne sækkestol til udendørs eller indendørs
En grøn sækkestol er et nyt element i dit (værk) værelse eller børnehave. Og om sommeren er en grøn sækkestol også en god farve til din terrasse. Den grønne sækkestol kombinerer pænt med den grå farve af fliser eller træbelægning. Du kan også bruge vores saekkestole udenfor (bring dem ind, når det regner). Da de grønne saekkestole er lavet af strækbar bomuld, skal du være forsigtig med ru overflader. Og sørg for at lægge et håndklæde på den grønne sækkestol, hvis du vil lyve i solen, på den måde blæser solcreme ikke din grønne sækkestol betraek. Er din grønne sækkestol blevet lidt beskidt? Intet problem, smid det ydre omslag i vaskemaskinen ved 30 grader. Så du kan lounge og genoplade fuldt ud i en af vores fantastiske Terapy-sækkestolr!

Er ikke den grønne sækkestol din farve match? Så foretrækker du måske en anden frisk farve som en rød sækkestol, en blå sækkestol eller en af de mange andre farver.

Derfor vælger du Terapy

Ergonomisk

Vores sækkestole tilpasser sig fuldt ud til din krop for ultimativ komfort.

Fås i mange forskellige farver og designs

Vores sækkestole kan bestilles i mange forskellige farver og designs. Vælg den farve, der passer dig!

Gratis forsendelse i Holland og Belgien

Vi tilbyder gratis forsendelse i Holland og Belgien.

Hurtig levering

Vi leverer inden for 1-3 arbejdsdage.

Søg
Søg

15% rabat

Af Elly & Baloo
Med kode:
Back2school23

Du kan indtaste koden i indkøbskurven eller ved kassen. Koden er ikke gyldig på produkter, der allerede er nedsat.