Recharge your life

Sækkestole

Terapys ergonomiske sækkestole er for alle: sækkestole til børn eller voksne, graviditetspuder og meget mere. Tag et kig på vores sortiment og prøv din favorit derhjemme i 30 dage!

En ergonomisk og behagelig sækkestol til et vidunderligt hvileøjeblik
Nogle gange vil du bare læne dig tilbage og genoplade dig selv. Især efter en travl dag på arbejde eller efter skole kan du bruge et sådant hvileøjeblik. Du kan derefter falde ned på en stol, men det kan være dårligt for din ryg. Terapy sækkestole tilpasser sig din krop. Dette fordeler din kropsvægt og lindrer trykpunkterne på din rygsøjle. Det er ekstrem lounging … Du kan virkelig slappe af i en stor sækkestol fra Terapy! Vil du købe en sækkestol? Så tag et kig på vores brede sortiment og vælg den sækkestol, der passer til dig.
Slap af på en sky af marshmallow sækkestole
Vores sækkestole anbefales af fysioterapeuter på grund af den lettelse, som vores produkter tilbyder rygsøjlen. Alle vores produkter er lavet med ideen om, at alle skal føle, at du kan drømme dig væk på en sky af skumfiduser. De lækre sækkestole fra vores store kollektion udmærker sig ved det bløde stof, der er lavet af slidstærkt elastisk bomuld af højeste kvalitet.

Derudover er fyldet lidt anderledes end andre sækkestole. Vi bruger udviklet EPS-granulat som fyld. Disse granulater indeholder mindre luft, hvilket betyder, at volumenet bevares længere. På denne måde er vores produkter gode til din kropsholdning. Grib det øjebliks hvile på en Elly sækkestol eller en Baloo og fortsæt med en genopladet følelse.
Terapy sækkestol familien
Ingen kedelige produktnavne, men en hyggelig familie af Terapy sækkestole. Mød vores kollektion af flotteste, anderledes typer sækkestole: som vores mest populære Elly sækkestol, vores store sækkestole Ollie eller Baloo, vores børns sækkestole Sydney eller Stanley, og så har vi også de støttende Uli og Toby! Alle modeller fra vores store kollektion har deres egne kvaliteter, så du kan sidde, ligge eller hoppe i en sækkestol til indendørs eller udendørs.
Sækkestole for bedre kropsholdning
For eksempel er Terapy Elly, Terapy Dino, Baloo eller Terapy Ollie velegnede til at sidde oprejst såvel som liggende til ekstrem lounging. Uli og Toby sækkestolens ryglæn giver ekstra støtte i ryggen og under skuldre og arme. På denne måde kan du nemt forvandle vores sækkestole til sækkestole.
Sækkestole til børn
Og Stanley og Sydney er små sækkestole, der passer til børn. Disse sækkestole sikrer, at selv de mindste brugere blandt os sidder og ligger i en aktiv og sund stilling og ikke ender med at falde sammen på gulvet. For eksempel er vores Stanley perfekt egnet!
Sækkestol tilbehør
Endelig har vi også tilføjet til vores store samling af Terapy-familiemedlemmer en række sækkestoltilbehør, lavet af den samme bløde polstring og bløde betræk. Disse er Paddy, Ringo og Zoli. Disse er specielt udviklet til at gøre dit liv endnu mere behageligt.

Vil du give din sækkestol en anden farve? Så kan du også bestille separate sækkestole hos Terapy. På denne måde kan du farve din sækkestol efter humør, sæson eller begivenhed.
Sækkestolen; En munter tilføjelse til ethvert interiør
Det faktum, at Terapy Elly sækkestolen og Terapy Baloo sækkestolen er behagelige, er en fordel, derudover lyser farverne også dit interiør op. Munter blå, grøn, lyserød, rød og mange flere farver sækkestole! Vil du hellere have en sækkestol i en neutral farve? Vi har selvfølgelig også sorte sækkestole, grå sækkestole og brune sækkestole. Derudover har vi en række specialudgaver. Disse limited edition trykte sækkestole er en endnu mere munter tilføjelse til huset. Du kan købe den bedste sækkestol hos Terapy!
Indendørs sækkestole og udendørs sækkestole
Du kan bruge vores produkter indendørs, men vi forstår, at du også ønsker at slappe af i solen om sommeren. Terapy poser kan derfor også bruges udenfor. Bare husk på, at sækkestolens ydre betræk er lavet af elastisk bomuld. Undgå derfor ru overflader og efterlad ikke sækkestolen i regnen. Hvis sækkestolen bliver snavset, kan du nemt fjerne yderdækslet og vaske det ved 30 grader.

Hvis du vil ligge smurt med solcreme eller våd på sækkestolen, anbefaler vi, at du lægger et håndklæde mellem dem. På denne måde holder du sækkestolen ren. Går sækkestolen i stykker? Så kan du bestille ny påfyldning hos os. Bare fyld op, og det er tid til at nyde dit nye hvilested.
Køb en sækkestol?
Du kan nemt og hurtigt købe en sækkestol i vores webshop. Du er også meget velkommen i vores showroom, hvor du kan prøve alle vores kopier! Tag et kig på det store udvalg af Terapy og bliv inspireret. Lad os vide på forhånd, at du kommer forbi. Leder du efter et godt sted at slappe af til en fest, festival eller konference? Hos os kan du ikke kun købe sækkestole, du kan også leje sækkestole til forskellige arrangementer.

Derfor vælger du Terapy

Ergonomisk

Vores sækkestole tilpasser sig fuldt ud til din krop for ultimativ komfort.

Fås i mange forskellige farver og designs

Vores sækkestole kan bestilles i mange forskellige farver og designs. Vælg den farve, der passer dig!

Gratis forsendelse i Holland og Belgien

Vi tilbyder gratis forsendelse i Holland og Belgien.

Hurtig levering

Vi leverer inden for 1-3 arbejdsdage.

Happy Thanksgiving

17% korting

Op zitzak Ollie

Gratis

Kinderboek van Sanne Rooseboom

Auteur van het kinderboekenweekgeschenk 2023

+ 10% Korting met code:

KINDERBOEK23

Bij aankoop van Stanley of Sydney

15% rabat

Af Elly & Baloo
Med kode:
Back2school23

Du kan indtaste koden i indkøbskurven eller ved kassen. Koden er ikke gyldig på produkter, der allerede er nedsat.