Orange sækkestole

Taler om den orange saekkestol… Hvis du leder efter et møbel, der ikke kun er smukt i dit værelse, men også godt for din ryg så er du på rette sted på Terapy! Vi tror på, at alle har brug for et øjeblik for sig selv, og vi mener, at alle har brug for tid til at genoplade, og derfor har vi udviklet Terapy- saekkestol. Det understøtter din ryg optimalt. Fordi saekkestol er en vigtig del i dit interiør, har vi 15 forskellige farver. Leder du efter en saekkestol, der skiller sig ud og kan lyse op i ethvert rum? Vælg derefter en orange saekkestol, og du får straks solen i huset!

Siden 907,35 kr.

Siden 3 511,30 kr.

Siden 944,53 kr.

Siden 892,50 kr.

Siden 1 874,48 kr.

Siden 1 242,07 kr.

Vores Terapy familie i forskellige farver
I vores sortiment har vi mange forskellige typer af orange saekkestole. Orange saekkestole kan bestilles hos os i forskellige former og alle med deres egne kvaliteter. På grund af de forskellige størrelser og former er der en passende orange saekkestol til hvert værelse og hver person. Elly, Baloo, Sydney, Stanley, Ollie, Uli, Dino og Toby er alle tilgængelige i farven orange! Du kan også kombinere den orange saekkestol med et af vores tilbehør, da de fås i flere lyse farver. På den måde vil din orange saekkestol og for eksempel Eny Meeny Miny puder eller ipad holder Paddy danne en smuk helhed. Eller vælg at kombinere din Terapy saekkestol med en anden farve.
Er den orange saekkestol noget til dit interiør?
Vi kan forestille os, at du måske vil finde en orange saekkestol en dristig farve, og du vil gerne se farven i virkeligheden, før du køber den. Vi kan derfor sende dig en farveprøve uden omkostninger for at afgøre, om den orange saekkestol passer til dine andre møbler. Eller måske falder du i en af vores andre farver! Kontakt os venligst via telefon eller e-mail. Selvfølgelig kan du altid stoppe ved vores showroom i Amsterdam. Her kan du ikke kun se den orange saekkestol, men også teste hvordan chillax vores orange saekkestol er, og prøv alle modeller.
Orange saekkestol til hvert værelse
Orange er en meget varm farve, der bringer atmosfæren til hvert værelse. En orange saekkestol kombinerer også pænt med neutrale farver som sort, grå eller offwhite. Hvis du leder efter en saekkestol på dit kontor for at slappe af, når du sidder på din computer i lang tid, er orange også en god farve. Energisk og frisk, præcis hvad du har brug for på et øjeblik! Og vil du have et andet farvebetræk? Eller ryd din orange saekkestol dækning? Dette er muligt, fordi de aftagelige dæksler ikke kun kan vaskes og vaskes ved 30 grader, men også fordi du kan bestille alle dæk separat fra os. På denne måde kan du nyde din Terapy saekkestol i lang tid!

Er ikke en appelsinbagpose din farve, men vil du have en slående farve? Tag et kig på vores røde saekkestole, pink saekkestole eller en af de mange andre farver.

Derfor vælger du Terapy

Ergonomisk

Vores sækkestole tilpasser sig fuldt ud til din krop for ultimativ komfort.

Fås i mange forskellige farver og designs

Vores sækkestole kan bestilles i mange forskellige farver og designs. Vælg den farve, der passer dig!

Gratis forsendelse i Holland og Belgien

Vi tilbyder gratis forsendelse i Holland og Belgien.

Hurtig levering

Vi leverer inden for 1-3 arbejdsdage.

Søg
Søg

15% rabat

Af Elly & Baloo
Med kode:
Back2school23

Du kan indtaste koden i indkøbskurven eller ved kassen. Koden er ikke gyldig på produkter, der allerede er nedsat.