Sort saekkestol

I betragtning af sort saekkestol? Terapy saekkestol er ikke kun smuk i dit interiør, din ryg vil også være meget glad! Vi mener, at det er vigtigt, at du kan genoplade, og vores ergonomiske saekkestol sikrer, at ryggen er godt understøttet. Fordi saekkestol er et slående element i dit indre, er det vigtigt, at du finder en farve, som du er tilfreds med. Derfor kan du købe saekkestole i alle slags farver. Går du på en farve, der passer overalt og er meget stilfuld? Vælg derefter en sort saekkestol. Dette giver straks dit interiør et elegant udseende. Og sort er en farve, som både mænd og kvinder kan forholde sig til. Så hele familien vil være tilfreds med det!

Siden 892,50 kr.

Siden 1 874,48 kr.

Siden 3 511,30 kr.

Siden 1 242,07 kr.

Siden 832,90 kr.

Siden 907,35 kr.

Siden 944,53 kr.

Siden 870,09 kr.

Vores Terapy familie i forskellige farver
I vores kollektion har vi mange forskellige typer sort saekkestole. Du kan bestille alle disse sort saekkestole i forskellige former og alle med deres egen egenskaber. Dimensioner og former betyder, at der altid er noget i mellem. Elly, Baloo, Sydney, Stanley, Ollie, Uli, Dino og Toby fås i sort! Du kan også kombinere de sorte saekkestole med et af vores tilbehør, såsom en tabletpude til din Ipad (Paddy), fordi de også er tilgængelige i matchende farver. Sådan gør du en smuk helhed. Selvfølgelig kan en sort saekkestol også kombineres meget godt med en anden farve.
Er den sorte saekkestol noget til dit interiør?
Vi kan forestille os, at du ikke kan se præcis, hvordan en sort saekkestol passer i dit værelse. Vi kan derfor sende dig en farveprøve gratis. Som et resultat kan du bedre afgøre, om den sorte saekkestol i virkeligheden er så god som du har i tankerne. Kontakt os venligst via telefon eller e-mail. Du kan også slippe ved vores showroom i Amsterdam. Her kan du se den nøjagtige sort saekkestol farve og også teste hvor dejligt vores sort saekkestole er og prøve alle modeller.
Saekkestol til hvert værelse
En sort saekkestol er meget flot i stuen. Det kombinerer faktisk med alle andre farver. Både neutrale farver og grå og offwhite samt mere slående farver som turqoise. Fordi sort absorberer lys, er det en varm farve. På denne blog kan du læse hvilke varme eller kølige farver der gør med dit interiør: http://designlike.com/the-psychology-of-color-for-interior-design/ Og selv om sort er en farve, der ikke bliver snavset hurtigt , er det godt, at den sorte betraek saekkestol kan fjernes for at blive rengjort. Du skal bare smide det ydre omslag i vaskemaskinen ved 30 grader. På den måde kan alle slappe af i en ren sort saekkestol!

Er en sort saekkestol i sidste ende ikke helt din farve, men vil du have en stille farve? Se vores grå saekkestole, hvide saekkestole eller en af de mange andre farver.

Derfor vælger du Terapy

Ergonomisk

Vores sækkestole tilpasser sig fuldt ud til din krop for ultimativ komfort.

Fås i mange forskellige farver og designs

Vores sækkestole kan bestilles i mange forskellige farver og designs. Vælg den farve, der passer dig!

Gratis forsendelse i Holland og Belgien

Vi tilbyder gratis forsendelse i Holland og Belgien.

Hurtig levering

Vi leverer inden for 1-3 arbejdsdage.

Søg
Søg

15% rabat

Af Elly & Baloo
Med kode:
Back2school23

Du kan indtaste koden i indkøbskurven eller ved kassen. Koden er ikke gyldig på produkter, der allerede er nedsat.