Røde sækkestole

Du leder efter en rød saekkestol? Terapy saekkestol er ikke kun en smuk vare i dit værelse, det hjælper også dig med at slappe af! Det er meget vigtigt, at lejlighedsvis genoplade, især når du er optaget. Og fordi en Terapy saekkestol optimalt understøtter dig, er ryggen lettet, og du kan slappe af. Saekkestol er derfor en vigtig del af dit interiør, og en god farve gør den komplet. Leder du efter en farve, der straks lyser op i hvert rum? Vælg derefter en rød saekkestol eller en bordeaux saekkestol. Denne farve giver straks dit interiør et varmt og energisk look. Og selvfølgelig er en rød saekkestol iøjnefaldende i alle !

Siden 312,11 kr.

Siden 1 651,31 kr.

Siden 214,98 kr.

Siden 721,27 kr.

Siden 832,90 kr.

Siden 907,35 kr.

Siden 3 511,30 kr.

Siden 944,53 kr.

Siden 870,09 kr.

Siden 892,50 kr.

Siden 1 242,07 kr.

Vores Terapy familie i forskellige farver
I vores kollektion har vi også en burgundy bordeaux saekkestol ud over den røde saekkestol. Vi har forskellige former af begge farver, alle med deres egen egenskaber. Leder du efter en stor rød saekkestol hvor du kan ligge på eller bare en lille, der passer i hvert hjørne? Vi har det hele. Elly, Baloo, Sydney, Stanley, Ollie, Uli, Dino og Toby er alle tilgængelige i farven rød! Du kan også kombinere den røde saekkestol med et af vores tilbehør, fordi de også er tilgængelige i samme farve. Sådan skaber du en smuk enhed. Eller vælg at kombinere den varme farve af den røde saekkestol med en mere neutral farve.
Er den røde saekkestol noget til dit interiør?
Vi forstår, at det er svært at visualisere, hvordan den røde saekkestol ville passe ind i dit indre, og hvilken skygge af rød saekkestol eller bordeaux saekkestol det er nøjagtigt. Derfor kan vi gratis sende dig en farveprøve. Dette gør det nemmere at afgøre, om det er det samme som du har i tankerne. Eller måske vil du falde til en af vores andre levende farver! Kontakt os venligst via telefon eller e-mail. Selvfølgelig kan du også besøge vores showroom i Amsterdam. Her kan du se den nøjagtige røde saekkestol og også opleve, hvor dejligt vores saekkestol er, og prøv forskellige modeller. Samme aften kan du chillere i din helt nye røde saekkestol hjemme!
Saekkestol til hvert værelse
En rød saekkestol kan være meget flot i stuen som en ægte blikfanger. Bordeux saekkestol har et smukt look og kombinerer pænt med neutrale farver som grå eller hvid. Børn elsker også vores saekkestole, og de giver den ideelle støtte under læsning eller spil. Det er netop lyse farver, som stimulerer sanserne hos børn, og det er derfor, at de ofte tiltrækkes af vores røde saekkestole. Og skønheden er, at vores røde saekkestole er nemme at rengøre, fordi de har bomuldsdæksler, der kan slipses. Kast det ydre røde saekkestol betræk i vaskemaskinen ved 30 grader, og det er rent igen. Så alle kan nyde den rene røde saekkestol!

Er ikke en rød saekkestol din farve helt, men vil du have en slående farve? Tag et kig på vores orange saekkestole, grønne saekkestole eller en af de mange andre farver.

Derfor vælger du Terapy

Ergonomisk

Vores sækkestole tilpasser sig fuldt ud til din krop for ultimativ komfort.

Fås i mange forskellige farver og designs

Vores sækkestole kan bestilles i mange forskellige farver og designs. Vælg den farve, der passer dig!

Gratis forsendelse i Holland og Belgien

Vi tilbyder gratis forsendelse i Holland og Belgien.

Hurtig levering

Vi leverer inden for 1-3 arbejdsdage.

Søg
Søg

15% rabat

Af Elly & Baloo
Med kode:
Back2school23

Du kan indtaste koden i indkøbskurven eller ved kassen. Koden er ikke gyldig på produkter, der allerede er nedsat.