Lilla sækkestole

Den lilla saekkestol ikke kun et smukt element i dit indre, men også en velsignelse for din ryg. Fordi vi sidder meget i dag, er det vigtigt, at du kan genoplade mens du sidder. Vores ergonomiske saekkestol sikrer, at ryggen er optimalt understøttet. Fordi saekkestoleer en øjencatcher i dit interiør, er det vigtigt, at du finder en farve, som du er tilfreds med. Derfor kan du købe saekkestol i 15 forskellige farver. Går du på en farve, der passer overalt og er meget stilfuld? Vælg derefter en lilla saekkestol.

Siden 3 511,30 kr.

Siden 944,53 kr.

Siden 892,50 kr.

Vores Terapy familie i forskellige farver
I vores kollektion har vi mange forskellige typer lilla saekkestol. Du kan bestille alle lilla saekkestol i forskellige former og alle med deres egne kvaliteter. Sorten i dimensioner og former betyder, at du helt sikkert vil finde en lilla saekkestol, der passer dig. Elly, Baloo, Sydney, Stanley, Ollie, Uli, Dino og Toby fås i farven lilla! Du kan også kombinere den lilla saekkestol med et af vores tilbehør, som f.eks. En pude til din iPad. Selvfølgelig kan den lilla saekkestol også kombineres meget godt med en af vores andre farver til en legende effekt.
Ville en lilla saekkestol passe til dit interiør?
Nogle gange vil du først se en farve i det virkelige liv og føle stoffet. Vi forstår det meget godt, og derfor kan vi gratis sende dig en farveprøve. Dette giver dig mulighed for bedre at afgøre, om den lilla saekkestol i det virkelige liv er så god som du har i tankerne. Og fordi alle andre farver også er i farveprøverne, kan du bare gå i en anden farve! Send os en mail eller ring til os for at få en sådan farveprøve. Og du er meget velkommen til at besøge vores kontor i Amsterdam. Vi har alle modeller og farver i showroomet, og du kan se og prøve alt på din egen måde. Du kan straks tage den lilla saekkestol af dit eget hjem med dig!
Lilla saekkestol til hvert værelse
En lilla saekkestol er meget flot i stuen. Det kombinerer faktisk med alle andre farver. Det har et smukt og varmt udseende og en følelse om vinteren og kombinerer også godt med lysere farver som offwhite og light gray. Dette er en farve, der passer til alle årstider og adskiller sig stadig fra standardfarverne. Og en lilla saekkestol bliver ikke så beskidt. Men hvis du stadig vil rengøre omslaget, kan du vaske det i vaskemaskinen ved 30 grader. Din lilla saekkestol er så ny, og du kan læne dig tilbage på det igen!

Er en lilla saekkestol i sidste ende ikke helt din farve, men vil du have en stille farve? Se vores grå saekkestole, sort saekkestole eller en af de mange andre farver.

Derfor vælger du Terapy

Ergonomisk

Vores sækkestole tilpasser sig fuldt ud til din krop for ultimativ komfort.

Fås i mange forskellige farver og designs

Vores sækkestole kan bestilles i mange forskellige farver og designs. Vælg den farve, der passer dig!

Gratis forsendelse i Holland og Belgien

Vi tilbyder gratis forsendelse i Holland og Belgien.

Hurtig levering

Vi leverer inden for 1-3 arbejdsdage.

Søg
Søg

15% rabat

Af Elly & Baloo
Med kode:
Back2school23

Du kan indtaste koden i indkøbskurven eller ved kassen. Koden er ikke gyldig på produkter, der allerede er nedsat.